Wie zijn wij?
omhoog
omlaag
Anne te Molder, Oprichtster en uitvoerster.  email

Hoi, mijn naam is dus Anne te Molder. Tijdens mijn opleiding SPH heb ik een half jaar stage gelopen in Guatemala. Nadat ik mijn opleiding had afgerond bleef ik met een gevoel zitten dat ik graag weer terug wilde. En met name dat ik meer wilde doen voor de straatkinderen in Guatemala. Samen met mijn vriend hebben we besloten om een jaar lang naar Guatemala te gaan om daar een blijvend project op te zetten. Het was voor ons allebei een grote stap. We hebben ons werk opgezegd en zijn in oktober 2003 vertrokken naar Guatemala. We wisten toen nog niet wat ons allemaal te wachten stond. Met het ingezamelde geld hebben we straatkinderen les gegeven, een lerares aangesteld, een ruimte gehuurd, een mevrouw betaald die voor het eten zorgde voor de kinderen, schrijfartikelen, schriften, spelletjes, boeken, tandenborstels, medicijnen en noem maar op aangeschaft voor de kinderen. We hebben ontzettend veel gedaan in een jaar. Nu weer terug in Nederland blijven we ons inzetten voor het project. Ons doel is nu om een stuk grond te kopen en er lokalen op te laten bouwen, zodat we aan meer kinderen les kunnen geven.
Michiel Stroot, Oprichter en uitvoerder.  email

Mijn naam is Michiel Stroot en ik ben de vriend van Anne. Toen Anne eind 2002 met het idee kwam om naar Guatemala te gaan om daar een project op te zetten, was ik niet meteen enthousiast. Een jaar naar het buitenland was voor mij een grote stap om te zetten. Maar naarmate de tijd vorderde, begon ik er steeds meer in te zien en was toch wel heel enthousiast geworden. Toen we eind 2003 vertrokken was ik er helemaal klaar voor en heb ik me voor 200 procent ingezet om ons project te doen slagen. Nu ik weer terugkijk op het jaar in Guatemala, kan ik wel zeggen dat het een zeer geslaagd jaar was en dat wij ons doel, en nog veel meer dan ik dromen kon, bereikt hebben.
Annie te Molder, Penningmeester.  email

Mijn naam is Annie te Molder-Oonk, geboren 29-3 1952 te Ruurlo en aldaar opgegroeid. In 1975 ben ik getrouwd met Ben. In de periode dat we in Oldenzaal woonden werden onze twee oudste kinderen Jeroen en Jasper geboren. In 1979 werd in Neede (onze huidige woonplaats) onze dochter Anne geboren. Momenteel ben ik werkzaam bij een groothandel in natuurgenees- en homeopathische middelen te Borculo.
Bennie te Molder, Voorzitter.  email

Mijn naam is Ben te Molder (geboren 14-10-1951), opgegroeid in Mari?nvelde. Na een studie sociale geografie te Utrecht ben ik sinds 1975 werkzaam in het onderwijs; eerst in Oldenzaal, daarna (en nog steeds) in Haaksbergen op het Assink Lyceum.
Annelies Roelandt, Secretaris.  email

Ik ben Annelies Roelandt. Ik ben lid van de Zusters van Julie Postel. Ik woon samen met 3 medezusters in het Zusterhuis in Neede. Ik ken Anne en Michiel van het Jongerenproject bij ons aan huis en zo ben ik betrokken bij hun project 'Geef om een kind in Guatemala' waar Anne en Michiel hun grenzeloze liefde en motivatie sterk maken voor kansarme kinderen. Voor het werk van Anne en Michiel, voor hun vrijwilligerswerk, wil ik graag op een praktische en actieve manier mijn steentje bijdragen.